onsdag 8 april 2009

När inget går som man vill!!

Ibland kommer man till en punkt i livet där man tycker att allt och alla motarbetar en...suck...
Fick ett tips av en kvinna igår att börja meditera, gå in i sig själv och försöka lösa problemen eller att acceptera dom! Så får väl se när jag får tid över till det...Hoppas att det kommer ett par timmar till på dygnet....snabbt! I'm gonna need them!!
Nu lider tiden mot påsk så det blir till att dra in på maten efter helgen igen....så man kan fortsätta "bikini-kampen"!!

Under årens lopp har man hunnit träffa människor av alla de sorter, människor som har betytt mycket för en och därför satt sina spår, eller människor som har gjort en orätt och därför satt sina spår...Den senaste tiden har endast den senare nämnda typen gestaltat sig....Men, det är då man är glad för den förstnämnda typen!! Man märker att dom betyder sååå mycket för en!

Nog om människor.!!!

Hörde av en äldre man, att i livet så går man igenom olika faser, eller epoker eller vad man nu väljer att kalla det för. Där vissa saker är så otroligt viktiga för en. Mannen har själv varit en mycket framgångsrik uppfödare på -70talet, domare mm,mm. Han berättade historier om hur han och hans fru tryckte in sig själva, sina barn och ett helt gäng hundar av den större modellen i bilen och spenderade natten där föratt sedan visa upp sina hundar på utställningar, tävlingar mm. Känns det igen??
Nu, hade dom lämnat hundlivet bakom sig och ägnade tiden åt andra intressen.

Roligt att höra historer så...Även om det alla gånger inte handlar om hundar så hör man liksom hur livet förändras allt eftersom åren går.

Satt igår och läste igenom min gamla blogg....Roligt att läsa dom gamla komentarerna man fått på vissa inlägg.....Dom bevisar en hel del....hhrrmmm.....

Men, sedan är det ju faktiskt så också....sanningen kommer alltid fram tillslut....Hur lång tid den än tar....
Lite klassiker...
http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk

See ya!!
//jennie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar