onsdag 6 maj 2009

Val med omsorg??

Måste göra ett litet tillägg...Bloggen här läses på eget ansvar...Tolkningen är helt fri!! Just so you know!!
;0)
Ja....nu har det fyllts på rejält här i minnet så nu är det dax att tömma ut lite...
Har funderat på en sak....När man väljer hund, så är man såå noga, man letar upp vilken ras man vill ha, åker till olika uppfödare, kollar hunddata, för statistik ang. hd, mh, utställnings och tävlingsresultat, sedan väljer man ut noga noga....så att det ska bli så rätt som möjligt..Oftast blir det ju det också. När man köper bil....kollar man upp, man testar bilen, gör allt för att inte bli lurad, för att det inte ska bli fel...Likaså när man köper hus...det ska besiktigas av både besiktningsman och anitcimex, man är ju livrädd för att det ska vara något fel...Det värsta av allt hade ju varit om fuktmätaren ger utslag....i duschen!!För det kan ju omöjligt vara så att det har duschats precis innan....hhrmm...
MEN...
När man väljer partner ELLER vänner (eller för all del släktingar), så är man inte alls lika noga....Ja, han är snygg eller hon verkar så trevlig. Oo va det är roligt att träffa sina släktingar...
Kanske ska man vara lika noga där? För oftast, jag säger inte att det alltid är så...men oftast är det där som man får ta den stora smällen...Partners som bedrar en, vänner och släktingar som sviker en på det ena eller andra sättet. Kanske är det tilloch med så att ens partner bedrar en MED sin vän eller släkting?? Vad vet jag??
Det borde finnas ett besiktningsprotokoll för det också....en som granskar och kryssar i en massa kryss här och var och godkänner...Sedan måste detta följas upp varje år, har man tur så klarar man ett år till...i värsta fall är det ju bara att skrota skiten!!

Missförstå mig nu inte....det är inte mig detta handlar om ....bara lite tankar runt livet i allmänhet...

Ja...och så kom vi till traditionen då....Låten....
http://www.youtube.com/watch?v=QPOo5Qctyts&feature=related
Nu är det dax att sticka till "jobbet"

//jennie

1 kommentar:

  1. Hej!
    Bara att erkänna - jag ler och nickar! Håller med dig, tänk va noga man är med hund, bil, hus osv men vänner, släkt och partner - det tar man "som det kommer" och det kan svida ganska rejält och göra ont länge.

    Ha det gott och jag väntar på flera tankar!

    SvaraRadera